Vacature: Front-end Developer

Voor vast dienstverband, 32-40 uur in Amsterdam

Met auto.nl hebben wij een ambitieus doel: “ Auto.nl groeit uit tot marktleider in de online verkoop van auto’s”. We zien onszelf niet als een autodealer met een webshop, maar als een e-commerce partij die toevallig auto’s verkoopt.

Bij auto.nl geloven wij namelijk dat alles online kan, dus ook het kopen of leasen van je auto. Waarom moet je nog verplicht langs de dealer? Wij verkopen onze auto’s gewoon helemaal online. Een auto bestellen net zo eenvoudig als een paar schoenen. En ruilen? Net zo makkelijk. En daarom zoeken wij een goede front-end developer om te helpen onze ambitie verder waar te maken en onze gebruikers de beste online ervaring te geven.

Wat ga je doen?

Als front-ender help je mee in een klein, maar super betrokken scrumteam aan doorontwikkelingen en verbeteringen van auto.nl. We hebben een duidelijke visie en roadmap met innovatieve en spannende features, maar horen graag van jou hoe wij dingen nog beter en slimmer kunnen oplossen. Je werkt nauw samen met de product owner, back-end developer en UX/UI designer en je hebt direct, veel invloed op hoe onze website werkt en presteert.

Goed om te weten: onze systemen zijn gebouwd in .NET Core en onze website is een Isomorphic React applicatie. Om data te ontsluiten gebruiken we Apollo GraphQL. We deployen direct wanneer iets klaar en getest is, je hebt dus altijd direct eer van je werk.

Wie ben jij?

Als wij mogen dromen, heeft onze ideale frontender de volgende skills in huis:

  • Je bent communicatief, zelfstandig en proactief
  • Je hebt al aardig wat jaren ervaring als front-end developer
  • Isomorphic React, Apollo GraphQL, NodeJS, Express, TypeScript, Sass, Bootstrap en Webpack kennen geen geheimen voor je
  • Ervaring met het werken in een Scrum/Agile team is handig, maar geen harde eis
  • Ervaring in automotive is absoluut niet nodig. We hebben liever dat je goed kunt programmeren
  • Dat je goed Nederlands leest en spreekt is wel een vereiste, aangezien ons team en onze hele backlog in het Nederlands is

Over auto.nl

team autonl confetti klein Auto.nl is een scale-up van Louwman Group en heeft de ambitie om de automotive op zijn kop te zetten door online auto’s te verkopen zonder tussenkomst van de dealer. De afgelopen paar jaar zijn we fors gegroeid in aantallen verkopen en in de komende jaren zal er vanuit Louwman Group geïnvesteerd worden om auto.nl nog verder te laten groeien. Louwman Group is een ambitieus familiebedrijf en behoort tot de grootste Automotive groepen van Europa. Ook is ze eigenaar van diverse bedrijven in de zorg. In totaal werken er meer dan 3000 mensen bij Louwman Group.

We werken vanuit ons kantoor in Amsterdam in een zeer informele werksfeer met ruimte om te leren en te falen. Niet alleen bij het tafeltennissen, maar ook in je werk. We zijn goed bereikbaar met het OV, de auto en uiteraard de fiets. Deze vacature betreft een vast dienstverband voor 32 tot 40 uur per week.

Solliciteer direct

Heb jij zin om ons team te komen versterken? Solliciteer dan hier!

Wil je eerst nog wat weten over ons team, auto.nl of de functie? Stuur dan een mailtje naar paul@auto.nl.

Aan aandacht van werving- en selectiebureaus hebben we nu al geen gebrek. Graag dus geen acquisitie n.a.v. deze vacature.