Alles over online kopen

Koop je nieuwe auto op je gemak vanaf de bank. Geen showrooms, geen verkopers, geen druk.

Bekijk ons ruime aanbod

Wat is online kopen?

Je kiest je auto uit in onze webshop, zoals een paar schoenen. Geen verkopers, geen druk. Je kunt elk exemplaar uitgebreid op de site bekijken en de prijs staat vast.

Nieuwe en gebruikte auto’s

We garanderen dat elke auto op alle punten in orde is. Daar hebben we onze vakman Johan voor. Durft hij een auto niet aan zijn moeder te verkopen? Dan komt-ie ook niet in de webshop.

Gratis thuisbezorgd

We komen de auto binnen 5 dagen met een volle tank bij je thuis afleveren. Een proefritje maak je voor je eigen deur. Al is dat niet echt nodig, want je mag je nieuwe auto 14 dagen lang uitproberen.

14 dagen bedenktermijn

Toch niet blij? Komen we hem binnen die 14 dagen weer ophalen. Al was het maar omdat de kleur een beetje tegenvalt. Dan kies je gewoon een andere auto uit, of je krijgt je geld terug.

Wat is bij de aankoop inbegrepen?

Alles. Om te beginnen hebben wij het onderhandelen al voor je gedaan. Zo weet je zeker dat je een goede auto voor een goede prijs krijgt. Verder krijg je een onderhoudsbeurt voor aflevering, 1 controlebeurt na 5000 kilometer, 1 jaar pechhulp, en ten minste 1 jaar garantie. En dan wordt de auto ook nog gratis thuisbezorgd. Met een volle tank.

Hoe zit het met de garantie?

Op nieuwe auto’s geldt een fabrieksgarantie van ten minste 2 jaar. Daarvoor kun je terecht bij alle Nederlandse dealers van het betreffende merk. Op gebruikte auto’s geven we 1 jaar BOVAG-garantie. Daarvoor kun je terecht bij een van onze 140+ servicepunten.

We willen dat jij 100% blij bent met je nieuwe auto. Daarom gaan we een stapje verder dan de rest.

NieuwGebruiktParticulierStandaard dealer
GarantieFabriekstermijn1 jaar6 maanden
Pechhulp1 jaar1 jaar
Gratis controlebeurtNa 5.000 kmNa 5.000 km
31 punten checkN.v.t.
Gratis thuisbezorgd
Rijklaar en volle tank
Servicepunten140+140+0Dealer afhankelijk
Bedenktermijn14 dagen14 dagen

Hoe kan ik afrekenen?

Bij ons betaal je gewoon met iDEAL, net zoals bij alle andere webshops in Nederland. Maar omdat het om een groot bedrag gaat wordt het geld tijdelijk op een derdengeldenrekening gezet. We werken daarvoor samen met de onafhankelijke Stichting Notarieel Betalen. Jij ontvangt een vrijgeefcode waarmee je de betaling definitief maakt bij de aflevering.

Wil je de auto liever niet in één keer afrekenen? Een financiering kan je helpen. Je kunt deze optie aanklikken bij het bestellen.

Vragen?

We helpen je graag op weg. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Het Team